Dakdekker Zwolle

Heeft u last van daklekkage en is het tijd voor een dakreparatie of zelfs een nieuw dak? Grote kans dat u dan op zoek bent naar een goede dakdekker in Zwolle. U hoeft niet meer verder te zoeken, want dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken heeft ruim 8 jaar ervaring als dakdekker in de regio Zwolle. Wij staan bekend om ons perfectionisme voor wat betreft de daken. Het motto:

“als de klant tevreden is, ben ik dat ook”

Ervaren dakdekkersbedrijf in Zwolle

Platte daken, hellende daken en het lood- en zinkwerk in Zwolle zijn voor dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken dagelijkse kost. Eigenaar Ben Hofstra praat niet alleen over kwaliteit maar levert het ook! De kwaliteit/prijsverhouding is volgens de klanten altijd goed. En mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan wordt dit altijd netjes opgelost. Dakbedekkingsbedrijf Hofstra Dakwerken werkt voor zeer grote daken en veel zinkwerk samen met uiteraard betrouwbare partners. 

06-83216688

Daklekkage, dakinspectie of een dakrenovatie? Wij helpen u graag

Hofstra Dakwerken houdt zich o.a. bezig met allerlei soorten van dakbedekking in de regio Zwolle. Wij lossen daklekkages snel en vakkundig op. Ook voeren we dakinspecties en dakrenovaties uit voor platte en hellende daken. We zijn specialist in vlakke schuurdaken, aanbouw aan uw woning, garages en veranda’s en in het voorzien van dakbedekking (met of zonder isolatie) voor hellende daken. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als voor bestaande daken (dakrenovatie). Wij werken niet met dakpannen.

Stormschade in Zwolle

Een storm kan schadelijk zijn voor uw dak. Hierdoor kan er daklekkage ontstaan. Heeft u te maken met stormschade aan uw dak in Zwolle, neem dan contact met ons op. Wij zijn werkzaam als dakdekker in Zwolle, in de wijken Stadshagen, Holtenbroek, Dieze, Assendorp, Wijthem, Spoolde, Westenholte, Voorst, Frankhuis, Mastenbroek, Berkum, Wipstrik, Pierik, Zwolle-zuid, Ittersum, Diezerpoort, Katerveer, Schelle, Ittersumerbroek, Geren, Gerenlanden, Gerenbroek, Aa-landen, Hanzeland, Kamperpoort, Veerallee, Indische Buurt, Windesheim, Marslanden, Hessenpoort.

Dakdekker in Zwolle voor particulieren en bedrijven

Als dakdekker in Zwolle voeren we onze dakwerkzaamheden met name voor de particuliere markt uit. Ook werken we voor andere dakbedekkingsbedrijven en aannemers. Heeft u een daklekkage, wilt u uw bestaande dak laten renoveren of wilt u een nieuw dak laten maken in Zwolle? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken: