Dakdekker IJsselmuiden

Bent u op zoek naar een dakdekker in IJsselmuiden? Dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken is in 2021 aan de andere kant van de brug opgericht door Ben Hofstra. Ben heeft ruim 8 jaar ervaring als dakdekker en staat bekend om zijn perfectionisme voor wat betreft zijn aflevering van daken. Het motto is:

“als de klant tevreden is, ben ik dat ook”

Kwalitatief dakdekkersbedrijf in IJsselmuiden

Met de kwaliteit/prijsverhouding zit het wel goed bij dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken. Onze klanten uit IJsselmuiden kent Ben Hofstra vooral als een dakdekker die niet alleen over kwaliteit praat, maar het ook levert! Dakbedekkingsbedrijf Hofstra Dakwerken werkt voor zeer grote daken en veel zinkwerk samen met uiteraard betrouwbare partners. Kunnen wij u ook helpen met een daklekkage, dakrenovatie of een nieuw dak? Bel dan:

06-83216688

Daklekkage in IJsselmuiden? Bel direct

Hofstra Dakwerken houdt zich o.a. bezig met allerlei soorten van dakbedekking in de regio IJsselmuiden. Zo lossen we daklekkages op en voeren we dakinspectie en dakrenovatie uit. We zijn specialist in vlakke schuurdaken, aanbouw aan uw woning, garages en veranda’s en in het voorzien van dakbedekking (met of zonder isolatie) voor hellende daken. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als voor bestaande daken (dakrenovatie). Wij werken niet met dakpannen. Heeft u last van een daklekkage? Bel ons dan direct en wij komen zo snel mogelijk langs om dit ongemak te verhelpen.

Dakdekker in IJsselmuiden voor particuliere en zakelijke klanten

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht als u een dakdekker in IJsselmuiden zoekt. Wij voeren onze dakwerkzaamheden ook uit voor andere dakbedekkingsbedrijven en aannemers. De werkzaamheden kunnen uiteenlopen, van platte daken tot het lood- en zinkwerk en van hellende daken tot het maken van de regenpijp. Hulp nodig bij uw dak? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken: