Dakdekker Genemuiden

Zoekt u een betrouwbare dakdekker in Genemuiden? Dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken is geen onbekende in 'Gaellemuun'. Wij hebben al veel dakwerkzaamheden mogen doen voor particuliere en zakelijke klanten in Genemuiden. Eigenaar Ben Hofstra heeft ruim 8 jaar ervaring als dakdekker in de regio Genemuiden en staat bekend om zijn perfectionisme voor wat betreft zijn aflevering van daken. Het motto:

“als de klant tevreden is, ben ik dat ook”

Kwalitatief dakdekkersbedrijf in Genemuiden

Hij praat niet alleen over kwaliteit maar levert het ook! Voor een betaalbare prijs. Dakbedekkingsbedrijf Hofstra Dakwerken werkt voor zeer grote daken en veel zinkwerk samen met uiteraard betrouwbare partners. Daklekkages lossen wij snel en vakkundig op. Kunnen wij u ook helpen? Bel dan:

06-83216688

Specialist in daklekkages, dakinspecties en dakrenovaties

Hofstra Dakwerken houdt zich o.a. bezig met allerlei soorten van dakbedekking in de regio Genemuiden. Zo lossen we daklekkages op en voeren we dakinspectie en dakrenovatie uit. We zijn specialist in vlakke schuurdaken, aanbouw aan uw woning, garages en veranda’s en in het voorzien van dakbedekking (met of zonder isolatie) voor hellende daken. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als voor bestaande daken (dakrenovatie). Wij werken niet met dakpannen.

Dakdekker in Genemuiden nodig? Bel nu!

Als dakdekker in Genemuiden voeren we onze dakwerkzaamheden met name voor de particuliere markt uit. Ook werken we voor andere dakbedekkingsbedrijven en aannemers. Heeft u een daklekkage, wilt u uw bestaande dak laten renoveren of wilt u een nieuw dak laten maken in Genemuiden? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken: