Dakdekker Dronten

Zoekt u een dakdekker in Dronten? Dan bent u bij Dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken aan het juiste adres. Ben Hofstra werkt al ruim 8 jaar voor zowel particulieren als bedrijven in Dronten en omstreken. Bij de dakwerkzaamheden staat kwaliteit altijd op de eerste plek. Onze klanten typeren ons dakdekkersbedrijf als perfectionistisch. Ons motto is dan ook:

“als de klant tevreden is, ben ik dat ook”

Dakdekkersbedrijf in Dronten

Dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken praat niet alleen over kwaliteit, maar levert het ook! Daarbij hanteren we ook betaalbare tarieven. We zijn zowel specialist in alle dakwerkzaamheden op grote daken als voor relatief kleinere daken. Daarbij doen we ook het lood- en zinkwerk, waardoor uw dak helemaal waterdicht is. Wij werken in de wijde omgeving van Dronten ook samen met betrouwbare partners, waardoor wij u volledige kunnen ontzorgen bij o.a. daklekkages, dakreparaties en nieuwe daken.

06-83216688

Specialist in daklekkage, dakinspectie, dakrenovatie en nieuwe daken

Heeft u een daklekkage? Bel ons dan direct en wij komen met een snelle en duurzame oplossing. Voor platte daken in Dronten werken wij veel met bitumen dakbedekking. Wij lossen daklekkages op en voeren dakinspecties en dakrenovaties uit. We zijn specialist in platte daken, aanbouw aan uw woning, garages en veranda’s en in het voorzien van dakbedekking (met of zonder isolatie) voor hellende daken. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als voor bestaande daken (dakrenovatie). Wij werken niet met dakpannen.

Dakdekker voor particuliere en zakelijke klanten in Dronten

Hofstra Dakwerken werkt vooral voor particuliere klanten in Dronten. Ook voeren we dakwerkzaamheden uit voor andere dakbedekkingsbedrijven en aannemers. Heeft u een daklekkage, wilt u uw bestaande dak laten renoveren of wilt u een nieuw dak laten maken in Dronten? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Hofstra Dakwerken: